torstai 19. syyskuuta 2013

Koulumatkaselvitys 2013

Keljon koululaisten koulumatkan turvallisuudesta tehty uunituore selvitys on nyt julki!

Power Point -esityksestä käy ilmi, miten Keljon koulun lakkauttaminen vaikuttaisi koulumatkoihin. Koulumatkojen pituus ja kadunylitysten määrät on esityksessä laskettu Keljon kouluun, Kilpiseen ja Norssiin, joita on esitetty vaihtoehdoiksi.

  Diat vaihtuvat nuolesta ja kokoruututilan saa esityksen alta rastista.


Koulumatkaselvitykseen vuodelta 2001 voit tutustua täällä.

2 kommenttia:

  1. Länsi-Päijänteentien kevyenliikenteenväylä on omaa työmatkaani, jonka pyöräilen. Matkaa siinä taittavat mopot, skootterit (menevät Kilpiseen) sekä lujaa polkevat yo-opiskelijat (Roninmäestä) Useammin kuin kerran on tarvittu väistöjä ja kellon soittoa pyöräillen, pieniä kävelijöitä en edes uskalla tuonne ajatella. Meno on holtitonta. Lisäksi Norssiin tulisi Keskussairaalantien ylitys..eikä siitä matka parane, sama holtiton ja kiireellinen meno jatkuu kevyen liikenteen väylällä Köyhänlammen viertä kohti Aaltoalvaria ja Norssia. Itse olen meinannut jäädä muutaman kerran rinnakkain pyöräilevien nuorten aikuisten opiskelijoiden alle. Siellä ei todella voi kävellä rauhassa kaverin kanssa jutellen rinnakkain, kuten nyt lapset voivat matkalla Keljon koululle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on aivan totta. Itse kävelen tuota kevyenliikenteen väylää lähes päivittäin ja meno on todellakin holtitonta. Nuoret mopoilijat ja skootteristit ajavat todella varomattomasti. Enpä uskaltaisi eppua enkä toppuakaan tuolle tielle itsekseen laittaa....

      Poista

Mitä ajatuksia kirjoitus herätti? Osallistu keskusteluun ja kerro blogista tutuillesi. Peliä ei ole vielä menetetty.